Base 100% PG e-liquid - Qpharm

Base 100% PG e-liquid - Qpharm

€ 2,45
Inclusief belasting

De Qpharm base 100% PG is een e-liquid zonder smaakstoffen.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

De Qpharm base 100% PG nicotine booster voor e-sigaretten is een pure vorm van e-liquid van pharmaceutische kwaliteit.

De 100% PG base bestaat enkel uit PG en eventueel ook nicotine. De puurheid van PG is 99,9% en nicotine 100%. Deze farmaceutische base is bedoeld om te mixen met VG. Hoe meer PG er in een mix zit, hoe groter de “throat-hit” (prikkel in de keel).

Ook verkrijgbaar in verschillende PG/VG verhoudingen:

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.