Base 50% PG / 50% VG e-liquid - Qpharm

Base 50% PG / 50% VG e-liquid - Qpharm

€ 2,45
Inclusief belasting

De Qpharm base 50% PG / 50% VG is een e-liquid zonder smaakstoffen.

Wegens reclameverbod tonen wij op onze website slechts beperkte informatie over dit product.

Nicotine
Aantal

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND

De Qpharm base 50% PG / 50% VG nicotine booster voor e-sigaretten is een pure vorm van e-liquid van pharmaceutische kwaliteit.

Door de mix tussen 50% PG en 50% VG krijg je het beste van beide werelden. Door de PG krijg je voldoende throat-hit, maar net iets zachter dan de 70/30 variant. Doordat in deze mix het VG gehalte hoger ligt, krijg je ook meer damp. Ook deze farmaceutische base is klaar om aangemengd te worden met smaakstof van bijvoorbeeld El Patron.

Verschillende PG/VG verhoudingen:

Qpharm base (nicotinebooster) 100% VG
Qpharm base (nicotinebooster) 100% PG
Qpharm base (nicotinebooster) 70% PG / 30% VG

WAARSCHUWING: E-liquid producten bevatten meestal nicotine, een giftige en verslavende stof. Het gebruik van elektrische sigaretten en e-liquids is niet geschikt voor personen jonger als 18 jaar, personen die niet roken, personen met hart en/of bloeddruk klachten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, personen met een allergie voor één van de ingrediënten, astmapatiënten of ander personen met een verhoogd risico. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. E-liquids zijn niet bedoeld om te stoppen met roken, maar zijn slechts een alternatief. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden!

Aanvullende informatie

Samenstelling
PG / VG
PG / VG verhouding
50 / 50 - PG / VG
1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.