Herakles v2 clearomizer - Sense

Herakles v2 clearomizer - Sense

€ 19,95
Inclusief belasting

Sense Herakles v2 clearomizer te gebruiken op diverse Boxmod's tussen de 35-100 watt. De tankinhoud van de clearomizer is 2.0 ml en heeft een bovenvulsysteem.

Kleur
Aantal
Op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Het nieuwste model van Sense, de Herakles v2 clearomizer.

Clearomizer & Coil

De Sense Herakles v2 clearomizer is een kleine clearomizer maar produceert zeer veel damp. De clearomizer is bedoeld voor de Sub Ohm damper. De clearomizer heeft een airflow control (regelbare luchttoevoer) en een juiceflow control (regelbare liquid toevoer). Door middel van de juiceflow control kunt u het eliquid verbruik zelf controleren. De juiceflow control gebruikt u ook als u de clearomizer gaat vullen. U sluit de toevoer zodat de clearomizer niet gaat lekken als u hem vult.

De Sense Herakles v2 coil is beschikbaar in 2 varianten: 0.2 Ohm 316L SS en 0.4 Ohm Kanthal. Beide coils bevatten organisch katoen waardoor u geen nare bijsmaken ervaart.

LET OP: de Herakles v2 clearomizer is NIET geschikt voor gebruik op een standaard eGo batterij. Om deze clearomizer te gebruiken heeft u een MOD nodig die op 35-100 watt gebruikt kan worden.

Vullen van de Sense Herakles v2 clearomizer

Het vullen van de Sense Herakles v2 gaat eenvoudig: u hoeft de clearomizer niet van uw BOXMOD af te halen wanneer u uw clearomizer wilt vullen met uw favoriete eliquid dit omdat de clearomizer een bovenvulsysteem heeft. Draai de bovenkant open en u kunt vervolgens langs de rand van de clearomizer uw e-liquid vullen. Iets schuin houden van de clearomizer werkt vaak wat makkelijker om knoeien van e-liquid te voorkomen. Na het vullen van de clearomizer, kunt u hem weer dichtdraaien. Let wel op dat u hem niet te vast draait, waardoor de ringen kapot kunnen gaan.

Onderhoud van uw Sense Herakles v2 clearomizer

Vervang regelmatig de coil van uw Herakles v2 om deze smaakvol te houden en te zorgen dat uw e-liquid niet gaat verbranden en een verbrande smaak gaat geven. Het is moeilijk te zeggen hoe vaak u deze dient te vervangen. Dit is sterk afhankelijk van het gebruik. Houd hievoor goed de smaak en de kleur van uw eliquid in de gaten. Als richtlijn hanteren we dat u na c.a. 7 keer vullen van de clearomizer u de coil dient te vervangen. Uiteraard heeft dit ook te maken met de soort eliquid die u gebruikt. Laad bij eerste gebruik de Liquid +/- 5 minuten intrekken alvorens ingebruik te nemen. Dit voorkomt dat de coil verbrandt. Heeft u een vraag over het vervangen van de coil of onderhoud, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Inhoud verpakking Sense Herakles v2 clearomizer

  • 1x Sense Herakles v2 clearomizer
  • 1x Sense Herakles v2 coil - 0.4 Ohm Kanthal coil (35-100 watt)
  • 1x Sense Herakles v2 coil - 0.2 Ohm 316L Stainless Steel coil (35-80 watt)
  • 1x extra Pyrex glas
  • 1x gebruiksaanwijzing

Op dampconcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)85 3038964 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.