Brit Mini BM2 coils - SMOK

Brit Mini BM2 coils - SMOK

€ 16,95
Inclusief belasting

Deze SMOK Brit Mini BM2 Dual Core coils zijn verkrijgbaar in 0,6 Ohm en 1,2 Ohm. Deze coils zijn geschikt voor de Smok Brit One Mini Clearomizer.

Weerstand
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Deze SMOK Brit Mini BM2 Dual Core coils zijn verkrijgbaar in 0,6 Ohm en 1,2 Ohm. Deze coils zijn geschikt voor de Smok Brit One Mini Clearomizer.

Brit one Mini Kit - SMOK

€ 35,95

De SMOK Brit One Mini Kit is een combinatie van een 1600mAh MiSub batterij en de Smok Brit Mini clearomizer met een tankinhoud...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Brit One mini clearomizer - SMOK

€ 19,95

De SMOK Brit One Mini Clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is volledig gemaakt van roestvrijstaal en pyrex glas. Verkrijgbaar in zwart en...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.