Brit one Mini Kit - SMOK

Brit one Mini Kit - SMOK

€ 35,95
Inclusief belasting

De SMOK Brit One Mini Kit is een combinatie van een 1600mAh MiSub batterij en de Smok Brit Mini clearomizer met een tankinhoud van 2ml. De SMOK Brit One Mini Kit is verkrijgbaar in zwart en RVS.

Kleur
Aantal
Niet op voorraad

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De SMOK Brit One Mini Kit is een combinatie van een 1600mAh MiSub batterij en de Smok Brit Mini clearomizer (2ml.) De airflow van de Brit Mini is verstelbaar aan de bovenzijde en de clearomizer is voorzien van een driptip met een geweldig design.

De SMOK Brit One Mini Kit wordt geleverd met twee Dual Core coils met een weerstand van 0,6 Ohm en 1,2 Ohm. De 1,2 Ohm Dual Core coil zorgt voor minder damp dan de 0,6 Ohm. Standaard worden er 2 coils van 0.6 Ohm meegeleverd.

SMOK Brit Mini Clearomizer

De Smok Brit Mini Flavor Tank is gemaakt van RVS en beschikt over een pyrex glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. Daarbij maakt deze clearomizer gebruik van Airflow Control. Hiermee kunt u bepalen hoeveel lucht u tijdens het dampen inhaleert. Door de bovenste ring onder de kunststof driptip (mondstukje) naar links of naar rechts te draaien, kunt u deze naar wens instellen.

SMOK MiSub Plus Batterij

De MiSub batterij van de SMOK Brit One Mini beschikt over een capaciteit van 1600mAh. De resterende batterijcapaciteit wordt tijdens het dampen weergegeven. Het lampje rondom de vuurknop zal na elk trekje 4 keer knipperen. Als het lampje 15 keer snel knippert betekent dit dat het voltage lager is dan 3,3V. Op dat moment is het raadzaam om de batterij op te laden. Door gebruik te maken van de meegeleverde micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Tijdens het opladen kan de Smok Brit One Mini gebruikt worden door middel van de pass-through techniek.

Inhoud verpakking SMOK Brit One Mini Kit

  • 1 x Smok MiSub 1600mAh batterij
  • 1 x Smok Brit One clearomizer (2ml)
  • 2 x Smok Dual-Core Coil (0.6 Ohm)
  • 1 x Smok USB oplaadkabel
  • 1 x Pyrex glazen reservetank
  • 1 x Handleiding (Engels)

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Brit One mini clearomizer - SMOK

€ 19,95

De SMOK Brit One Mini Clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is volledig gemaakt van roestvrijstaal en pyrex glas. Verkrijgbaar in zwart en...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Brit Mini BM2 coils - SMOK

€ 16,95

Deze SMOK Brit Mini BM2 Dual Core coils zijn verkrijgbaar in 0,6 Ohm en 1,2 Ohm. Deze coils zijn geschikt voor de Smok Brit One Mini...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.