OSUB One 50W AIO Start Kit - SMOK

OSUB One 50W AIO Start Kit - SMOK

€ 69,95
Inclusief belasting

De SMOK OSUB One is een All In One set met een ingebouwde TC 2200mAh batterij en clearomizer. Een super krachtige e-sigaret wat perfect past in de palm van uw hand. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Kleur
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De SMOK OSUB One 50W AIO Start Kit is een integratie van zowel een batterij en een clearomizer in één apparaat dat u gemakkelijke bediening en draagbaarheid biedt.

Geen losse batterij of clearomizer meer, maar een alles-in-1 set; een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2200mAh en de integratie van een efficiënt ontworpen mini clearomizer met een tankinhoud van 2ml. Dit alles in een compacte behuizing met een vermogen van 50W en uitgebreide Temperature Controle regeling maakt deze OSUB One 50W AIO Start Kit uniek en dé ideale e-sigaret voor zowel de beginnende als de gevorderde damper.

De SMOK OSUB One is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, geel, paars, rvs en groen.

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. De coil unit wordt hierdoor niet te warm waardoor een verbrande smaak nauwelijks meer voorkomt. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Met de plus- en minknop onder het display is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. In de TC stand kan de Smok OSUB een maximaal vermogen bereiken van 50 watt. Hiervoor zijn coils nodig met een gloeidraad van bijvoorbeeld nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS). Standaard wordt de SMOK OSUB 50W AIO Start Kit geleverd met een 0,4Ohm en een 0.6 Ohm Fused Clapton Dual Core Coil. Dit zijn coils met een gloeidraad van kanthal. Deze zijn te gebruiken in de VW stand en niet in de TC stand.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de SMOK OSUB One ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 50 Watt in stapjes van 0,1 watt.

Inhoud verpakking SMOK OSUB One 50W AOI Start kit

  • 1 x OSUB One MOD
  • 2 x 0.2 Ohm dual coil
  • 1 x USB-kabel
  • 1 x Handleiding
  • 1 x set reserveonderdelen

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.