QBOX Kit - SMOK

QBOX Kit - SMOK

€ 47,95
Inclusief belasting

De SMOK QBOX Kit is een combinatie van de kleine, krachtige 50W Box MOD en de SMOK TFV8 Baby Beast Clearomizer met een tankinhoud van 2ml. Geschikt om grote dampwolken te produceren.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, RVS, Goud, Paars en Regenboog.

Kleur
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De SMOK QBox TC Kit is een kleine, krachtige sub Ohm start kit voor de gevorderde damper. De set bestaat uit de SMOK QBox TC 50W Box Mod met een capaciteit van 1600mah en de SMOK TFV8 Baby Beast Tank met een inhoud van 2ml. De e-sigaret bechikt over alle moderne snufjes zoals airflow control, variabele wattage en Temperatuur Control ondersteund door een groot assortiment aan diverse coils.

SMOK TFV8 Baby Beast Clearomizer & Coil

De SMOK V8 Baby Beast Tank is gemaakt van roestvrij staal en Pyrex glas en heeft een inhoud van 2ml. Door het gebruik van sub-ohm coils is deze compacte clearomizer instaat grote dampwolken te produceren. Het geheel is voorzien van een top-fill systeem en airflow systeem (variable luchttoevoer regeling). Deze is in de base van de tank verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld.

Voor de SMOK TFV8 Baby Beast Tank zijn er 4 coils (M2 Coils en Q2 Coils)met verschillende weerstandswaarden beschikbaar en bij ons te bestellen.
Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrande smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje coils voor uw SMOK TFV8 Baby Tank op voorraad heeft.

Tip: Laat uw e-liquid even goed (10-15min) in de coil trekken na vervanging van de coil!

QBOX 50W TC MOD

De Smok Q-BOX MOD is klein en krachtig en heeft een maximaal vermogen van 50Watt. Deze 50W TC MOD heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1600mAh en is via de Micro USB poort op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel.
 
Eigenschappen:
 •  50 watt maximaal vermogen
 •  Temperatuur controle op Ni200 (Nickel), SS316 (Roestvrijstaal) en Ti (titanium) weerstandsdraad
 •  Helder beeldscherm waar alle informatie duidelijk op af te lezen is
 •  OLED Informatie display
 •  Geheel nieuwe interface
 •  Geveerde 510 aansluiting
 •  Beveiliging tegen kortsluiting
 •  Beveiliging tegen overladen
 •  Oplaadbaar via USB

Inhoud verpakking QBOX TC Kit

 •  1x Smok QBOX 50watt Box Mod
 •  1x Smok 2ml. Baby Beast Tank
 •  1x 0.25ohm Smok V8 Baby M2 Coils
 •  1x 0.15ohm Smok V8 Baby M2 Coils
 •  1x Micro USB oplaadkabel
 •  1x Set reserve onderdelen
 •  1x Handleiding (Engels)

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Naaldflesje 10ml

€ 0,95

Dit naaldflesje van 10ml maken het vullen van uw clearomizer een stuk makkelijker.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

TFV8 Baby M2 Coils - SMOK

€ 15,95

SMOK V8 Baby M2 Dual Coils zijn geschikt voor de SMOK TFV8 Baby Beast Tank en hebben een weerstand van 0.15 Ohm of 0.25...

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wat is een goede e-sigaret?

De keuze van de beste e-sigaret is afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Indien u hier verdere vragen over heeft, kunt u het beste conact met ons opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor u de beste e-sigaret zou zijn.

3. Hoe zet ik mijn e-sigaret aan of uit?

Bij de meeste e-sigaretten, kunt u 5 keer snel achter elkaar op de dampknop drukken. Hierdoor gaat de e-sigaret aan of uit.

Het uitzetten van een e-sigaret is bedoeld als beveiliging voor kinderen en bijvoorbeeld als u de e-sigaret in uw tas of jas wil bewaren. Zet hem dus altijd uit op het moment dat hij niet gebruikt wordt.

4. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.