TFV8 X-Baby Beast clearomizer - SMOK

TFV8 X-Baby Beast clearomizer - SMOK

€ 28,95
Inclusief belasting

De SMOK TFV8 X-Baby Beast clearomizer (2ml) heeft een pyrex glazen tank, airflow control en is uitgerust met V8 X-Baby coils.

Verkrijgbaar in zwart en RVS.

Kleur
Aantal

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

De SMOK TFV8 X-Baby Beast Clearomizer is de verbeterde versie (grote broer) van de populaire Smok TFV8 Baby Tank (clearomizer). De TFV8 X-Baby Beast Tank heeft een tankinhoud van 2ml, maakt gebruik van een verstelbare Top Airflow en wordt geleverd met een 810 Delrin Drip Tip. De X-Baby maakt gebruik van sub ohm coils waarmee men zeer grote dampwolken kan produceren.

Eigenschappen SMOK TFV8 X-Baby Beast Clearomizer:

  • Inhoud 2ml
  • Vullen via de bovenkant (top-fill)
  • Verstelbare top airflow
  • gemaakt van Pyrex glas
  • en roestvrij staal
  • Sub-ohm coils
  • Delrin drip tip

Inhoud verpakking SMOK tFV8 X-Baby Beast Tank:

Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje coils voor uw SMOK TFV8 X-Baby Beast Tank op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken na vervanging van de coil!

Veilig opladen?

Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader en níet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen. Mocht dit product zonder lader geleverd worden, kunt u altijd een bijbehorende oplader bij ons bestellen. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd een app-je sturen (knop linksonder), telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:  +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

Naaldflesje 10ml

€ 0,95

Dit naaldflesje van 10ml maken het vullen van uw clearomizer een stuk makkelijker.

DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID
1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.