TFV8 X-Baby M2 coils - SMOK

TFV8 X-Baby M2 coils - SMOK

€ 8,95
Inclusief belasting

M2 Coils voor de SMOK TFV8 X-Baby Beast Clearomizer met een weerstand van 0.25 Ohm.

Verpakt per 3 stuks.

Weerstand
Aantal

Onderdelen voor dit product
DIT PRODUCT SCHAADT UW GEZONDHEID

Deze set van 3 SMOK V8 X-Baby M2 Coils van 0.25 Ohm (20-45 Watt) is geschikt voor de TFV8 X-Baby Beast Clearomizer. Deze reserve coils zijn zeer belangrijk voor het goed functioneren van uw e-sigaret.

De V8 X-Baby M2 coils hebben een weerstand van 0.25 Ohm (20-45 Watt) en zijn van 100% organisch Japans katoen (OCC). Geschikt voor gebruik tussen de 25 en 70watt. Een lagere weerstand geeft wat meer damp, maar zal ook zorgen voor een iets hoger verbruik van uw e-liquid. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret! Zorg dus dat u altijd een setje V8 Baby M2 Coils op voorraad heeft.

Tip: Laat e-liquid even goed in de coil trekken! (10-15min)

Inhoud verpakking

3x SMOK V8 X-Baby M2 coils

Op DampConcurrent.nl vindt u alleen e-liquids, e-sigaretten en bijbehorende accessoires en onderdelen van goede merken en top kwaliteit! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)345 843177 of mailen naar info@dampconcurrent.nl.

1. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

2. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.