Neutral Delight - VaporLinQ

Neutral Delight - VaporLinQ

€ 2,95
Inclusief belasting
Nicotine
Aantal
Niet op voorraad

VaporLinQ Neutral Delight is een neutraal smakende e-liquid. Een neutrale e-liquid voor al je dampbehoeften. Deze e-liquid is geschikt om zo te dampen, maar door zijn milde en zachte smaak is het ook de perfecte basis voor je eigen e-liquids.

VaporLinQ Neutral Delight is beschikbaar in de volgende nicotine sterkten, 0 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg en heeft een verhouding van 70% PG (Propyleenglycol)en30% VG (Vegitable Glycerine). De primaire smaken zijn: Neutraal smakende vloeistof.

VaporLinQ e-liquid van Nederlandse bodem

VaporLinQ e-liquids worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, onder toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Vaporlinq e-liquid is gecertificeerd door een vooraanstaand laboratorium. U bent dus zeker van kwaliteit.

  1. Kan ik e-liquids met elkaar mengen?

  Ja, u kunt e-liquids met elkaar mengen. Doe dit wel altijd met 1 merk. Dus meng geen e-liquids van verschillende merken!

  2. De e-liquid in mijn clearomizer wordt donkerder. Wat moet ik hieraan doen?

  Dit is een teken dat de gloeidraad in uw coil aangebrand, aangekoekt is. Hierdoor wordt uw liquid donkerder, de smaak wordt wellicht ook aangetast. Dit is een goed moment om uw coil te vervangen.

  3. Wanneer of hoe vaak moet ik de coil van mijn e-sigaret vervangen?

  Een coil/atomizer is een onderdeel die met enige regelmaat vervangen moet worden. Hoe vaak dit moet gebeuren hangt af van meerdere factoren, met name het dampgedrag; hoeveel iemand dampt, hoe lang en hard iemand een ‘hijs’ neemt. Hoe vaker de gloeidraad verhit wordt en hoe meer e-liquid er met de gloeidraad in aanraking komt, hoe sneller de coil versleten raakt.

  Bent u een zware damper? Dan zal de coil eens per 1-3 weken vervangen moeten worden. Bent u een lichte damper? Dan zal de coil eens per 2-6 weken moeten worden vervangen. Hou hiervoor goed de smaak en de kleur van uw e-liquid in de gaten. Het tijdig vervangen van de coil voorkomt een verbrandde smaak van uw e-liquid en zorgt voor een langere levensduur van uw e-sigaret!

  Nieuwe coils kopen om uw coil te vervangen?

  Heeft u een e-sigaret of clearomizer uit de Justfog 14 of 16 serie zoals de Justfog C14, G14, Q14, S14 of Q16? - Bekijk dan hier onze Justfog 14 coils.

  Heeft u een e-sigaret of clearomizer van het merk Aspire? Bekijk dan hier onze coils die geschikt zijn voor de Aspire clearomizers.

  Bent u op zoek naar coils voor de Eleaf Melo, OSUB One en Britt One van Smok of andere merken e-sigaretten of clearomizers? DampConcurrent.nl heeft een groot assortiment aan coils. Deze kunt u vinden op onze categorie pagina.

NICOTINE IS ZEER VERSLAVEND