In deze webshop kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden. Daarnaast maakt u hier gebruik van een beveiligde internetverbinding. Bij het verzenden van gevoelige informatie, is het belangrijk om te weten dat u veilig betaalt. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://adreswebsite in de adresbalk van uw browser in plaats van het 'normale' http://adreswebsite. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (Engels voor veilig). Bij de meeste browsers ziet u ook een slotje in de adresbalk of onderin in het browserscherm.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De voordelen: iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling bij DampConcurrent.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDeal QR-code

Een iDEAL-QR-code herkent u aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code.

Om nu via een iDEAL QR-code te kunnen betalen, dient u eerst de iDEAL-app te downloaden. Als u deze installeert, kunt u direct uw voorkeursbank selecteren. De mobiel bankieren app van deze bank wordt opgestart als u de iDEAL-transactie in de app bevestigt. Hoewel deze codes zijn te scannen met iedere app, is het alleen mogelijk om een iDEAL-betaling op te starten met de iDEAL-app. Wel zo veilig.

De iDeal QR-code in 5 stappen:
- Installeer de mobiel bankieren app van uw bank, mocht u deze nog niet op uw telefoon beschikbaar hebben.
- Download de gratis iDEAL-app in de app store* van Android of Apple op uw mobiele telefoon.
- Scan de iDEAL-QR-code met de iDEAL-app.
- Druk bij uw bestelling op ‘Betalen’. U wordt dan doorgeleid naar de mobiel bankieren app van uw bank waar u met iDEAL betaalt zoals u gewend bent.
- Daarna keert u terug naar de bevestigingspagina van DampConcurrent.nl.

Overboeking / Iban

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt. Samengevat: Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer.

Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling Levertijd: 3-4 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling).

Sofortbanking

Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten. Want met SOFORTbanking hebben klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk nu ook de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De voordelen: comfortabel zonder registratie gegevens worden zoveel mogelijk voor u ingevuld gegarandeerde betaling veel gebruikte betaalmethode real-time betaling vertrouwde, veilige en makkelijke betaling.

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Sisow, www.sisow.nl.